Rólunk

CÉGÜNKRŐL

Kik vagyunk?

Az AIM-Medical 100% magyar magántulajdonú budapesti székhelyű vállalat, mely 2008 decemberében indult útjára.

Menedzsmentje több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi termékek piacán, így a vállalat alapítása óta folyamatosan fejlődő, stabil piaci jelenléttel bír. Számos vezető, nagy múltú európai gyártó termékeinek disztribúciója, értékesítési-, és marketingtevékenysége összpontosul az AIM-Medical kezében, így több jól ismert régi -, és új feltörekvő márka áll gondozásunkban.

Márkáink képviselete jellemzően a lakossági-, és modern kórházi sebellátás, a diagnosztikai-, és egészségmegőrző orvostechnikai eszközök valamint a bőrgyógyászat, urológia és szemészet területén összpontosulnak.
Piaci jelenlétünk folyamatos a patikákban és gyógyászati segédeszköz boltokban, de aktívan együttműködünk több orvos szakmai csoporttal valamint intézményi partnerekkel is.

Céljaink
Célunk hogy a piaci kihívásokhoz folyamatosan alkalmazkodva, innovatív módon biztosítsuk a vállalat és a képviselt márkák  növekedését és az üzleti eredményink folyamatos emelkedését. 


Törekszünk a piacról érkező kihívások megválaszolására, új üzleti megoldások kidolgozásával valamint új termékcsoportok bevezetésével és új üzleti partnerekkel történő folyamatos kapcsolatépítéssel.

AIM-Medical Kft.
1158 Budapest, Rákospalotai határút 2
(Gondrand logisztikai bázis)
tel: +361-414-64-91
e-mail: info@aim-medical.hu

TEGYE FEL KÉRDÉSÉT:

e-mail: info@aim-medical.hu
Telefon: +361-414-64-91


FORGALMAZOTT MÁRKÁINK